Over ons

Sinds de oprichting in 1987, is Homma Elektrotechniek gevestigd in Lisse. Doordat het bedrijf gestaag groeide, zijn we na een aantal verhuizingen terecht gekomen op de plek waar we nu zitten, de Vennestraat 21. In 2022 hebben we deze locatie uitgebreid om meer ruimte te creëren voor ons kantoorpersoneel. Wij zijn als organisatie BORG-gecertificeerd en aangesloten bij ‘Uw Duurzame installateur’.

 

Directie Homma Elektrotechniek 

Homma
Homma
Homma

De kernwaarden van ons bedrijf zijn:

Eerlijkheid • Duurzame producten • Duurzame relaties met onze klanten
Comfort bieden • Kwaliteit • Persoonlijke ontwikkeling voor onze medewerkers

Werkgebied voor particulieren en zakelijke afnemers

Voor particulieren verzorgen wij voornamelijk werkzaamheden in de bollenstreek, met de belangrijke plaatsen Lisse, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk en Noordwijkerhout. Voor zakelijke afnemers zijn wij voornamelijk in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Rotterdam te vinden. 

Homma academy

Om ons personeel bij te scholen hebben wij een academy opgericht, waar onze monteurs worden bijgeschoold in het vakgebied elektrotechniek. Zo hebben wij onder andere cursussen voor domotica, NEN keuringen en verzorgen we IP trainingen. De ontwikkelingen in onze branche volgen wij op de voet, om zo de laatste inzichten en producten in ons werk toe te passen.