Homma

Onderhoud & Beheer

Periodiek onderhoud voorkomt storingen

Met vakkundig onderhoud worden storingen voorkomen. Daarnaast is een periodiek onderhouden installatie veilig en heeft het een lager verbruik. Zowel voor klein, groot als periodiek onderhoud en onderhoud aan automatiseringssysteem kunt u bij ons terecht. We kunnen daarnaast onderzoeken of u kosten kunt besparen door uw elektrische installatie energiezuiniger te maken.

Onderhoudscontract

Wij verzorgen onderhoud aan installaties die wij aanleggen. Om u de zorg uit handen te nemen, doen wij dit op basis van een onderhoudscontract. We monitoren of, en wanneer er iets gedaan moet worden. Wanneer u dat wenst, koppelen wij hier een jaarlijkse begroting aan vast, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De registratie hiervan vindt plaats in logboeken en door middel van certificaten. Ons doel met beheer en onderhoud is u te ontzorgen in het gebruik van uw gebouw. 

Homma
Homma

Storingsdienst

Wij hebben een storingsdienst voor alle installaties die wij aanleggen, zodat u er 24 uur per dag, 7 dagen per week van uit kunt gaan dat een eventuele storing snel verholpen wordt. Afhankelijk van uw wensen, hebben wij verschillende storingsabonnementen waar u uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld voor uw alarminstallatie, voor uw elektrische installatie of voor de domotica installatie.