Storingsdienst 24/7 bereikbaar

Onze storingsdienst

Wij bieden een storingsdienst aan voor al onze producten. Zodat u er 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanuit kunt gaan dat een eventuele storing verholpen wordt.

Abonnementen

Afhankelijk van uw wensen bieden wij verschillende abonnementen aan voor de storingsdienst. Neem contact met ons op voor een overzicht van geschikte abonnementen voor u.

Niet-urgent

Niet-urgente storing: meld uw storing via onderstaand formulier. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur op uw melding.

Urgente storing

0252 41 60 54

Tijdens kantooruren staan wij u direct te woord. Na sluitingstijd hoort u hier het telefoonnummer van de dienstdoende storingsmonteur.

Storingen buiten contract

Voor storingen die vallen buiten een onderhoudscontract hanteren wij een starttarief van €60 excl. BTW. Na 1 uur arbeid worden de daadwerkelijk gewerkte uren afgerekend. ’s Avonds en op zaterdag hanteren wij een overwerktarief van 150% en op zondag 200%.

 

 

ANYDESK

Wij bieden u ook de mogelijkheid om op afstand online ondersteuning te krijgen. Wij werken met de software van AnyDesk. Deze kunt u hieronder gratis downloaden voor Windows of voor Apple.

DOWNLOAD         DOWNLOAD    

Niet urgente storing melden

Meld hier uw niet urgente storingen. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Een kijkje achter de schermen

Homma Elektrotechniek BV uit Lisse verzorgt elektrotechnische diensten voor zowel luxe woningbouw, als voor bedrijven. De klantengroepen, waar wij onze diensten aan leveren zijn: particulieren, VVE, aannemers, woningcorporaties, MKB, fabrieken, etc.