Homma

Duurzaam

Homma

Zonnepanelen met hoog rendement

De energiekosten stijgen en grondstoffen worden schaarser. Het verduurzamen van de woning of bedrijfspand met zonnepanelen, ontlast de energierekening en levert een gegarandeerd rendement op. Afhankelijk van de ligging en helling van uw dak, verdient u een zonnepaneleninstallatie met ongeveer 7 a 8 jaar terug. Wij installeren zonnepanelen voor bedrijven en voor particulieren. 

 

Het levert de volgende voordelen op:

Minder afhankelijk zijn van energieleveranciers;

Echt bijdragen aan een schoner milieu;

Een lagere energierekening;

Uw investering binnen een acceptabele termijn terugverdienen;

Uw geld op een zinvolle manier inzetten.

 

Zonnepanelen voor bedrijven

De overheid geeft subsidies voor duurzame investeringen van bedrijfsgebouwen en het kan daardoor nog aantrekkelijker zijn om in een zonnepaneleninstallatie te investeren. Omdat het beleid van de overheid op het gebied van subsidies voor duurzame investeringen geregeld verandert, kunnen we hier, op voorhand, niet aangeven voor welke subsidies u in aanmerking komt. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidies, neem dan contact op. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen en subsidies.

Homma
Homma

Laadstations voor elektrische of hybride auto

Steeds meer bedrijven en huishoudens kiezen voor een (deels) elektrisch wagenpark. Rijden u en uw medewerkers in een elektrische of hybride auto, dan is het prettig als deze voor de deur kan worden opgeladen. Laadstations die wij installeren zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en veilig.
 

Autothuislader.nl

Samen met autothuislader.nl bieden wij hightech oplaadinstallaties aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Voor elke afnemer is er een passende oplaadinstallatie. De laadpunten zijn zowel geschikt voor plaatsing thuis als bij uw bedrijf en maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt er elk elektrisch of hybride voertuig mee opladen.

Uw Duurzame Installateur

Met onze organisatie zijn wij lid van ‘Uw duurzame Installateur’. Samen met collega bedrijven delen we kennis en ondersteunen wij elkaar op het gebied van duurzame technologieën.