Homma

Industriële automatisering

Homma

Industriële automatisering

Ook voor industriële automatisering bent u bij Homma Elektrotechniek aan het juiste adres. We verzorgen schakelkasten en verdeelstations in onze eigen werkplaats, om deze vervolgens op uw productielocatie te installeren. Daarnaast leveren we de PLC, voor de besturing van uw machines.

Wij hebben veel ervaring in industriële automatisering en kunnen daarom zowel verouderde besturingssystemen vervangen, als nieuwe automatisering verzorgen. Denk hierbij aan de automatisering van machines, machinedelen, productielijnen en procesinstallaties. Daarnaast kunt u bij ons terecht als het gaat om installaties in explosie gevaarlijke omgevingen. Wij maken bij het ontwerp, de begroting en budgettering gebruik van de modernste CAD- en simulatiepakketten.

Elektrotechniek voor kantoor, winkel, magazijn of industrie

Voor de zakelijke en industriële markt verzorgen we op maat gemaakte installaties. Denk hierbij aan licht-, kracht-, en middenspanning installaties. Ook wanneer het om LED-panelen voor kantoor, of LED-lichtlijnen voor een magazijn gaat.

Wij zijn gewend om in bouwteams te werken en werken ook in onderaanneming. Binnen het bouwteam verzorgen wij ontwerpen met bijbehorende begrotingen en/of budgetten. Voor ontwerp, begroting en budgettering maakt onze binnendienst gebruik van moderne CAD- en calculatiepakketten.

Homma