Homma

Beveiliging

Homma

Elektronische beveiliging

Met elektronische beveiliging worden uw eigendommen bewaakt en kan er, in het geval van brand, snel actie worden ondernomen. Hierdoor blijft de schade beperkt. Wij zijn BORG-gecertificeerd en plaatsen alleen beveiligingsinstallatie die voldoen aan de norm en uw veiligheidswensen. Met onze kennis en ervaring ontwerpen, installeren en onderhouden wij elektronische beveiligingssystemen voor particulieren, bedrijven, winkels en instellingen. Zowel bedraad als draadloos.

Inbraakbeveiliging

Ieder bedrijfspand of huis vraagt om een ander soort inbraakbeveiliging. Daarbij spelen uw wensen een centrale rol. We plaatsen bewegingsmelders, glasbreukmelders en alarmsystemen. U kunt er voor kiezen om een inbraakmelding naar een centrale te laten gaan, of via domotica naar uw telefoon door te zetten. Als u voor camerabeveiliging heeft gekozen, dan kunt u via uw telefoon kijken of de melding terecht is en zelf actie ondernemen. We kunnen de inbraakbeveiliging ook combineren met brandbeveiliging.

Homma
Homma

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is zowel preventief als bij een eventuele inbraak of schade van nut. Beveiligingscamera’s werken preventief en hebben een afschrikkende werking op potentiële inbrekers en vandalen. Mocht er onverhoopt toch ingebroken of schade aangebracht worden, dan helpen de beelden om de daders op te sporen. Door snelle verbindingen zijn camera’s tegenwoordig met hoge resolutie leverbaar, die indrukwekkend duidelijke beelden geven. We leveren maatwerk als het om camerabeveiliging voor uw huis of bedrijf gaat.

Brandmeldinstallatie

Bij brand in huis of het bedrijf telt iedere seconde. Allereerst is het belangrijk om de aanwezigen te attenderen op de situatie. Vervolgens kan met een brandmeldinstallatie de schade beperkt worden. Een brandmeldinstallatie signaleert en lokaliseert een brand in een vroeg stadium, waardoor er snel kan worden ingegrepen. Een hoogwaardige en betrouwbare brandmeldinstallatie voldoet aan de nu geldende norm, met betrekking tot de brandveiligheid van gebouwen. Onze specialisten geven u graag advies over welke brandbeveiliging het best bij uw woning of bedrijf past.

Ontruimingsinstallatie

Bij calamiteiten in het bedrijf is het belangrijk om snel te kunnen evacueren. Met een slow-whoop signaal worden alle personeelsleden en gasten geattendeerd op de calamiteit. Een ontruimingsinstallatie zorgt bij brand, bomalarm of andere calamiteit voor een snelle en ordelijke ontruiming van een (deel van het) gebouw.