- Duurzaamheid - 
De Homma Koffiebeker

In het kader van duurzaamheid en daarmee het verminderen van plastic, hebben we voor jullie een RVS Homma Koffiebeker laten maken. Op de bouw / projecten wordt er steeds minder gebruikt gemaakt van plastic bekers en zo hebben jullie gewoon je eigen koffiebeker ter beschikking. Deze beker is tijdens de Toolbox van 13 juli aan jullie uitgedeeld. Was je niet aanwezig? Haal dan je beker even op bij Wilma of Chantal

#hommabouwkoffieHet jaarlijkse uitje van de Personeelsvereniging!
27 Oktober van 17:30 – 22:30 uur
bij Flamingo’s All American Bowlingscentrum
in Noordwijkerhout.

Aanmelden
Graag horen we voor 30 september of je er gezellig bij bent op vrijdagavond 27 oktober. Dit uitje is zonder partners en op basis van eigen vervoer. Laat het weten via info@homma.nl of meld je aan via het bedrijfsbureau.

28 september hard draverij lisse
19 oktober toolbox 07:00  uur
27 oktober PV uitje 17:30 uur Graag jullie weekstaat uiterlijk inleveren op maandagochtend en denk je er ook aan om je kilometerstand door te geven én de kilometerlijsten weer in te leveren?

 

- Duurzaamheid - 
Inzamelen PMD

Vanaf 4 September komt Meerlanden het PMD afval inzamelen.
Er is een bak beschikbaar in de kantine waarin jullie het PMD afval kunnen deponeren: blikjes, drink verpakkingen en plastic verpakkingen (geen hard plastic en geen piepschuim!)
GFT afval kan momenteel nog niet apart worden opgehaald, dit mag nog gewoon bij het restafval.